Zwemschool de Reddertjes
zwemschool de Reddertjes

Over de Reddertjes

Wij geven zwemles in kleine groepen aan kinderen vanaf 4 jaar. Wij werken samen met een vaste, gediplomeerde lesgever op dezelfde groep. Wij zijn een kleine zwemschool, waar plezier, vertrouwen en les op maat voorop staan!

Geen Wachtlijsten! Voor kinderen vanaf 4 jaar Zwemlessen op zondag van 16.00 tot 18.00 Bijlmerbad Amsterdam

Bij ons kunnen uw kinderen de officiŽle internationale zwemdiploma's A, B of C in 4 of 6 maanden behalen. Deze lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 10 kinderen met 2 lesgevers. Dit zorgt voor extra veel aandacht voor uw kinderen en maakt zwemles ook leuker.

Wilt u verdere informatie? Dan kunt u ons altijd bereiken via telefoonnummer
06 140 412 61.

Diploma garantie

Dat betekent dat als uw kind het zwemdiploma niet binnen de 4 of 6 maanden behaald, wij de verdere zwemlessen tot de periode van een zwemjaar ( 9 maanden) voor onze rekening nemen,totdat het betreffende diploma succesvol afgerond is binnen de termijn van het zwemjaar betaald u in dit geval geen lesgeld, mits 90% van de lessen aanwezig.

De diploma garantie gaat in na een netto zwemlesperiode van 4 of 6 maanden.

De zwemlesperiode mag niet langdurig onderbroken worden. Het is een vereiste dat de kinderen watervrij zijn (kinderen zijn watervrij als ze zich letterlijk vrij en zonder angst in het water kunnen redden).

In de praktijk betekent dit dat ze zich vrij kunnen bewegen in het water.

Watervrij wil niet zeggen dat een kind dan ook echt kan zwemmen.

De cursist moet wel 90% deel hebben genomen aan de lessen van de cursus, hetgeen blijkt uit de presentielijst.

De cursist mag rekenen op extra begeleiding naar het examen toe.

Word het zwemdiploma waar u kind voor zwemt niet behaald tijdens de diploma garantie,dan vervalt deze en zullen de verdere kosten met u worden besproken.

Wilt u uw kind aanmelden voor zwemlessen? Vult u dan ons aanmeldingsformulier in. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen!

Foto: Zwemmen met plezier!